O vrtiću

RADNO VRIJEME: 6:30-20:00

Dječji vrtić - Mačak Paško

Kašinska 32, 10 360 Sesvete

tel: 01/204 97 64

fax: 01/550 99 56

e-mail: dv.macakpasko@gmail.com ,djecji.vrtic@macak-pasko.hr

OIB:56069275015

MB:01760661

Prostor je uređen s namjenom ispunjavanja osnovnih zadaća dječjeg vrtića kao ustanove za ostvarivanje organizirane njege, odgoja, obrazovanja i zaštite djece do polaska u osnovnu školu. Objekt je udaljen od glavnih, velikih prometnica, proizvodnih pogona, parkirališnih gradskih površina. Smješten je na ozelenjenoj površini, uz mirnu zonu stanovanja. Objekt se sastoji od ozelenjene, igrališne površine koja je na ravnoj i osunčanoj (južnoj) strani. Uz klupice za djecu, obogaćen je pješčanikom sa suhim pijeskom i ljuljačkama za djecu.

Posebno je odijeljen dio igrališta za jasličku skupinu, koji se nalazi na travnatoj površini i također je obogaćen pješčanikom i ljuljačkama.

Sam prostor dječjeg vrtića smješten je u obiteljskoj kući, u želji praćenja trenda smještanja ustanova takve vrste u obiteljsko okruženje. Ima malu natkrivenu terasu s mogućnošću korištenja kao proširenja dnevnog boravka za vrijeme ljepših vremenskih prilika.

Cijeli prostor je osiguran i pod video nadzorom. Vrtić djeluje u dvije odgojne skupine: jedna mješovita jaslička skupina i jedna mješovita vrtićka skupina.

UPISI U TIJEKU